Rubarb is een startup met bijna 25 jaar ervaring. Met onze ervaring op het gebied van software bouwen en bedrijfsprocessen optimaliseren bieden we diensten in de nieuwe wereld van de no-code.

Het doel van Rubarb is jouw organisatie laten profiteren van de interne kennis zonder IT-beperkingen. Samen zetten we idee├źn snel om in werkende oplossingen en zijn we minder afhankelijk van schaarse IT-resources.

Rubarb gebruikt Betty Blocks om de voordelen van no-code direct toepasbaar te maken. Betty Blocks is een door Gartner als Visionary geclassificeerd Nederlandse leverancier van het no-code platform met dezelfde naam. Rubarb is officieel partner van Betty Blocks, al onze mensen zijn opgeleid door Betty Blocks en hebben een achtergrond in IT of business.

Rubarb is een spin-off van Semantica. Hierdoor kunnen we putten uit een enorme berg ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Als we iets speciaals willen maken, dan is Semantica dichtbij om te assisteren. Er zijn geen beperkingen aan de oplossingen die we samen kunnen realiseren. Een veilig gevoel.