Rapid

Betty Blocks is hét no-code innovatie-platform waarmee in hele korte tijd maatwerk software ontwikkeld kan worden. Tot wel 10x sneller dan de klassieke ontwikkelmethodiek.

Een paar voordelen:

  • Koppelingen met andere systemen is eenvoudig.
  • Betty Blocks is een door Gartner en Forrester erkend ontwikkelplatform.
  • Jouw applicaties draaien volledig veilig (ISO27001) in de cloud waardoor investeringen in hardware niet nodig zijn.
  • Uitgebreide workflows stellen ons in staat om snel complexe processen en koppelingen te realiseren.

Bij de ontwikkeling gaan we voortvarend te werk. Aan de hand van wireframe-sessies brengen we je wensen scherp in kaart. We spreken duidelijk af wat we van elkaar verwachten en gaan op Agile wijze snel aan de slag. Bijsturen en inbrengen van wensen en functionaliteiten is dan eenvoudig.

Business

De software past zich aan aan jouw business, precies zoals het hoort. Ons team van business engineers werkt samen met jou in snelle stappen aan de ontwikkeling van je applicatie. Met onze hulp leer je het platform begrijpen. Als je wilt kun je dus ook zelf achter de knoppen gaan zitten.

Applications

Jouw ontwikkelde applicaties zijn responsive en multi-device ready en direct beschikbaar in de Cloud. Betty Blocks is een 100% geïntegreerd platform en eenvoudig en intuïtief in gebruik. Integratie met bestaande software, databases en andere applicaties is veilig en eenvoudig.