sales executive in no-code paradise

Wie zijn wij?

Rubarb is de gloednieuwe spin-off van Semantica, gericht op het veroveren van de nieuwe markt van Rapid Application Development. Semantica is opgericht in 1995 en heeft ondertussen 25 medewerkers die sterk zijn in software consultancy. Rubarb en Semantica hebben vestigingen in Leiden en Rotterdam.

Rapid Application Development is de beste manier om snel flexibele applicaties te bouwen waar zelfs de citizen developer bij de klant kan meebouwen. Een van de beste platforms binnen no-code en low-code development is Betty Blocks. Met templates en blokken bouwen we snel flexibele en schaalbare applicaties.

Je staat aan het begin van een nieuwe ontwikkeling in de markt met een enorme groeipotentie. In jouw rol als Sales Executive ben je een essentieel onderdeel van het Rubarb team. Samen met het MT en de Business Consultants help je mee het succes van onze klanten en van Rubarb te vergroten. Er is hard gewerkt aan de basis, maar jij hebt absoluut de ruimte om te pionieren en een goede salesstrategie uit te rollen.

Wat ga je doen?

Je doet waar je goed in bent en verkoopt op een consultatieve manier. Verder ben je graag bezig met:

  • opvolgen van leads en zorgen voor de deal;
  • bouwen aan nieuwe klanten gericht op enkele marktsegmenten;
  • demo’s voorbereiden met onze consultants waar de klant ja tegen zal zeggen;
  • mee-ontwikkelen van de salesstrategie.

Wie zoeken wij?

zijn op zoek naar een sales-topper met

  • verstand van bedrijfsprocessen en overtuigingskracht om organisaties deze processen te laten verbeteren;
  • een afgeronde HBO of WO opleiding, liefst commercieel georiënteerd;
  • de wil om samen met het MT mee te bouwen aan het succes van Rubarb.

We weten dat jij onmisbaar bent bij je huidige werkgever. Maar jij bent ervan overtuigd dat je de groei van een spin-off met een degelijk fundament mede mogelijk kan maken. En daar pluk jij ook de vruchten van! Niet alles is tot in de puntjes geregeld, dus wij omarmen jouw initiatief en goede ideeën.

Solliciteren?

Pitch jezelf aan ons op je eigen manier. Dan ben je 1 kopje koffie verwijderd van een baan bij het leukste no-code bedrijf van Nederland!

Bel Andy Andy

Andy begrijpt de business en hij snapt IT; een unieke combinatie die veel voordelen oplevert.

Wil je Andy testen? Bel of mail (andy@rubarb.nl) direct en hij laat je versteld staan!