Een goede training is het halve werk

No-code is makkelijk en snel te leren, hierbij maakt het niet uit of je helemaal nieuw bent op dit gebied of dat je al een beetje programmeerkennis hebt. De trainingen van Rubarb zorgen ervoor dat je binnen no-time de middelen en de kennis hebt om zelf snel applicaties te maken. De kennis die je opdoet kan je meteen toepassen in de praktijk waardoor jij straks expert bent in het bouwen van no-code applicaties.

Als je benieuwd bent naar hoe eenvoudig no-code kan zijn, neem dan een kijkje op het Rubarb Youtube-kanaal waar video’s online staan die stapsgewijs uitleggen hoe je een applicatie maakt.

Pakketten

Wat je ook wilt doen met no-code, wij hebben een trainingspakket dat bij je past. Van een eendaagse “feet wetting” introductietraining naar een tweedaagse “deep dive” basistraining tot en met een driedaagse “expedition” praktijktraining.

1 dag - Feet wetting

€ 750

In een dag leer je de beginselen van no-code. Wat is het, wat kun je ermee en hoe maak je een eenvoudige applicatie? Je leert hoe je omgaat met gegevens en je maakt eenvoudige acties. Aan het einde van de dag kun je werkende applicaties tot leven brengen en verbaas je jezelf: nooit gedacht dat je software kon maken en het leuk zou vinden!

dinsdag

2 dagen - Deep dive

€ 1.400

In veel gevallen is informatie ergens anders al voorhanden. In de deep dive leer je externe informatie gebruiken, schermen maken waar je trots op bent en ontdek je de kracht van acties. Na een dag zijn je tenen nat, na deze deep dive ben je kopje-onder geweest en heb je ervaren hoe je zelfstandig echte applicaties maakt die communiceren met de buitenwereld.

dinsdag, woensdag

3 dagen - Expedition

€ 1.950

Bij deze driedaagse training gaan we samen op reis. Je gaat in de praktijk brengen wat je geleerd hebt. Je ontdekt nieuwe vragen die we bespreken op de derde terugkomdag. Met de antwoorden gaan we oefenen in jouw eigen business case. Zo leer je niet alleen, je komt thuis met een waardevolle oplossing.

dinsdag, woensdag, dinsdag

Prijzen zijn per deelnemer, exclusief BTW, inclusief materialen en locatievoorzieningen.

Losse dagen

Wij weten dat je druk bent. Soms past het niet om volgens een vast schema op cursus te zijn. Kies dan voor losse dagen. Jij bepaalt zelf op welke dagen je aan de training deelneemt. Je kunt bijvoorbeeld dag 1 doen op de eerste dinsdag in mei, dag 2 op woensdag in juni en dag 3 op de vierde dinsdag in augustus.

En om het helemaal flexibel te maken, bieden we de mogelijkheid om de vervolgdagen apart te boeken. Je betaalt dan € 750 per dag en bent verder helemaal vrij om te bepalen wanneer je deelneemt.

Deelnemen

Open inschrijving

We organiseren van februari tot en met december iedere maand trainingen. De feet wetting introductietraining is iedere maand op de eerste dinsdag, de deep dive praktijkdag op de eerste woensdag. De expedition praktijkdag is altijd op de vierde dinsdag. Dit schema maakt het makkelijk om in te stromen als je een keer niet kunt.

De open training heeft een minimum van drie deelnemers en een maximum van 10 deelnemers. Halen we het minimum niet, dan verplaatst de training een maand. Natuurlijk hoor je dat op tijd en heb je de mogelijkheid om de training kosteloos te annuleren.

Bedrijfstraining

Wil je met minimaal twee collega’s aan de slag met no-code? Dan is samen trainen veel efficiënter en leuker. Daarom verzorgen we bedrijfstrainingen, bij jou op kantoor of in ons trainingscentrum, wat jij liever hebt. Jullie kiezen zelf de data waarop je getraind wilt worden.

Vanaf vijf deelnemers bieden we groepstarieven, training-op-maat en training-on-the-job. Neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Trainingsvoorzieningen

Nieuwe dingen leren is superleuk, maar ook best (in)spannend. Rubarb maakt de training zo ontspannen mogelijk, zodat jij snel en goed leert omgaan met je nieuwe kennis. We werken in een prettige, lichte omgeving waar een fijne dynamiek het makkelijk maakt om je te concentreren. De trainers moedigen je aan om zoveel mogelijk te vragen, want domme vragen bestaan niet en iedereen leert van de antwoorden.

Locatie

Rubarb’s trainingscentrum bevindt zich in Rotterdam, goed bereikbar met auto en openbaar vervoer.

Op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower begroeten we je op de 11e verdieping met een wijds uitzicht over onze wereldhaven en de skyline van een wereldstad.

Faciliteiten

Jij neemt een laptop mee met een moderne webbrowser en een WIFI-netwerkverbinding. Wij verzorgen de rest.

Natuurlijk heb je toegang tot je persoonlijke omgeving op het no-code platform. Het cursusmateriaal bestaat uit een digitaal theorieboek met opgaven. Na afloop van de training ontvang je een link naar de antwoorden, zodat je jouw oplossingen thuis of op kantoor altijd rustig kunt nakijken.

Om bij de les te blijven is koffie, thee, water en frisdrank onbeperkt te gebruiken. Tussen de middag ontspannen we een uurtje met een heerlijke lunch, zodat je ook het tweede deel van de dag fris en vol energie door kunt.

De trainingslocatie is rook-vrij, tijdens de training geven we je natuurlijk de tijd om even naar buiten te gaan.

Dagindeling

We starten iedere dag om 9:30 uur. Om ca. 11:00 uur een kwartier “benenstrekken-rookpauze” en de ochtendsessie eindigt om 12:30 uur.

Na een heerlijke lunch gaan we om 13:30 uur verder, om 15:00 uur weer kort ontspannen zodat we rond 16:30 uur de certificaten van deelname kunnen uitdelen. Voor wie dat wil is er daarna de mogelijkheid om nog even na te praten.

We wisselen theorie en praktijk af, waardoor de dag vol zit met momenten waarop je in je eigen tempo bezig bent. Je gaat met een hoofd vol nieuwe kennis, moe maar voldaan, terug naar huis.

Community

Als je een Rubarb-training volgt, dan ben je automatisch lid van de Rubarb Club. Onze community is er voor en door developers van Rapid Business Applications, zoals jij. Het is, voorzover wij weten, de enige plek in Nederland om digitaal te overleggen over dagelijkse no-code vraagstukken.

Naast developers hangen de Rubarb-coaches en -consultants natuurlijk ook in de Club rond, dus verwacht ook antwoorden van specialisten op prangende vragen.

De Club is dan wel digitaal, wij zijn dat natuurlijk niet. Daarom organiseren we een keer per jaar een Rubarb Clubdag. Ieder jaar op een andere locatie en met een ander thema. We komen ook een keer bij jou in de buurt. Buitenstaanders betalen voor de toegang, jij bent als lid samen met de mensen die jij meeneemt natuurlijk gratis. Welkom bij de Rubarb Club!